София, пл. "Позитано" №3

Пловдив, бул. "Цар Борис III" № 128

Наказателно право | Адвокатска кантора „Здравков“

Адвокат София. Правни консултации. Адвокатски услуги

ZDRAVKOV-LEGAL.COM

Адвокат по наказателно право

Екипът на адвокатска кантора „ЗДРАВКОВ“ предлага защита и съдействие по наказателни дела. Добър адвокат по наказателно право е задължителен за изготвянето на защитна стратегия още от фазата на досъдебното производство.

Реализиране на наказателна отговорност е най-тежката санкция и нашият екип от адвокати приема особено сериозно ангажименти в тази сфера, още от фазата на досъдебното производство. Особено важно за обвиняемия е да се следи за спазването на процесуалните правила, които гарантират правото му на защита и да се направи пълен и задълбочен анализ на събраните по делото доказателства.

При повдигнато обвинение за извършено престъпление е в най-добър интерес обвиняемия да потърси адвокат по наказателно право. Ние можем да осигурим адвокат в София и адвокат в Пловдив. Нашите наказателни адвокати могат да осигурят защита и в други градове.  

Проверете вашата преписка тук

По обвинение за тежки престъпления участието на адвокат е задължително по закон. Тежки престъпления са:

– Убийство;

– Нанасяне на тежка телесна повреда;

– Притежание и разпространение на наркотици;

– Други престъпления, за които Наказателният кодекс предвижда лишаване от свобода за повече от 5 години или по-тежко наказание. 

УСЛУГИ НА НАШ АДВОКАТ ПО НАКАЗАТЕЛНО ПРАВО:

Защита от наказателен адвокат на подсъдим по наказателно дело;

Защита по наказателно дело за вземане на мерки за неотклонение, включително обжалване на взета мярка за неотклонение;

Защита от наказателен адвокат на обвиняем в досъдебно производство;

Съдействие от адвокат за сключване на споразумение с прокуратурата;

Защита на пострадали от престъпление лица, включително в дела за обезщетение за имуществени и неимуществени вреди;

Изготвяне на частна тъжба и представителство по наказателно дело от частен характер;

Представителство по дела за обезщетение от неоснователно обвинение.

адвокат по наказателно право, мерки за неотклонение, арест, задържане за 24 часа, задържане за 72 часа, домашен арест

Нашият екип от адвокати може да окаже съдействие във връзка със защитата на правата Ви по наказателни дела. Задължение на адвокат по наказателно право е изготвянето на защитна стратегия, анализ на събраните доказателства, ангажиране на доказателства в подкрепа на защитната теза, оценка на обвинението и неговата обоснованост и информиране на подзащитния за законовите последици при успех на обвинението.

НАКАЗАТЕЛЕН АДВОКАТ

Нашите адвокати могат да ви съдействат по обвинения за тежки престъпления и за телесна повреда, обида и клевета, притежание на наркотици, управление на МПС след употреба на алкохол или наркотични вещества, кражба или длъжностно присвояване, документни престъпления, митнически и данъчни престъпления, престъпления по транспорта, лекарски грешки и др.

адвокат по наказателно право, наказателен адвокат, адвокат по наказателно право София, адвокат по наказателно право Пловдив

Често задавани въпроси

Какъв е хонорарът на адвокат по наказателно право?

Адвокатският хонорар е в зависимост от тежестта на обвинението и сложността на делото. След консултация можете да получите оферта. 

Връчиха ми постановение за привличане на обвиняем, какво следва да направя?

От този момент Вие сте обвиняем по досъдебно производство. Можете да се консултирате с добър наказателен адвокат за организиране на вашата защита.

Станах жертва на престъпление, мога ли да ангажирам адвокат?

Законът позволява на лица, които са пострадали от престъпления да се представляват от адвокати. Препоръчваме да се консултирате с добър адвокат ако сте в тази ситуация.

Задължително ли е участието на адвокат по наказателни дела?

В определени от закона случаи, участието на адвокат по наказателни дела е задължително. Препоръчваме Ви да се консултирате с добър адвокат по наказателно право за защита на вашите права и интереси

Арестуваха мой близък и го обвиняват в извършване на престъпление, какво мога да направя?

Консултирайте се с добър адвокат по наказателно право за организиране на защитата. По въпросите за арест и вземане на мярка за неотклонение вижте повече тук.

Call Now Button