София, пл. "Позитано" №3

Пловдив, бул. "Цар Борис III" № 128

Наказателно право | Адвокатска кантора „Здравков“

Адвокат София. Правни консултации. Адвокатски услуги

ZDRAVKOV-LEGAL.COM

Наказателно право

Екипът на адвокатска кантора „ЗДРАВКОВ“ предлага защита и съдействие по наказателни дела. Адвокатите ни представляват обвиняеми и съдействат за изготвяне на защитна стратегия още от фазата на досъдебното производство. Реализиране на наказателна отговорност е най-тежката санкция и нашият екип от адвокати приема особено сериозно ангажименти в тази сфера, още от фазата на досъдебното производство. Особено важно за обвиняемия е да се следи за спазването на процесуалните правила, които гарантират правото му на защита и да се направи пълен и задълбочен анализ на събраните по делото доказателства.

 

Част от услугите, които предлагаме в областта на наказателното право са:

Защита на подсъдими в наказателни дела;

Защита в производства за вземане на мерки за неотклонение, включително обжалване на взета мярка за неотклонение;

Защита на обвиняем в досъдебно производство;

Представителство и съдействие за сключване на споразумение с прокуратурата;

Представитество на пострадали от престъпление лица, включително в дела за обезщетение за имуществени и неимуществени вреди;

Изготвяне на частна тъжба и представителство по наказателно дело от частен характер;

Представителство по дела за обезщетение от неоснователно обвинение.

Нашият екип от адвокати може да окаже съдействие във връзка със защитата на правата Ви по наказателни дела. Наше задължение е изготвянето на защитна стратегия, анализ на събраните доказателства, ангажиране на доказателства в подкрепа на нашата теза, оценка на обвинението и неговата обоснованост и информиране на нашите доверители за законовите последици при успех на обвинението.
Нашите адвокати могат да ви съдействат по обвинения за телесна повреда, обида и клевета, притежание на наркотици, управление на МПС след употреба на алкохол или наркотични вещества, кражба или длъжностно присвояване, документни престъпления, митнически и данъчни престъпления, престъпления по транспорта, лекарски грешки и др.

Call Now Button